Even voorstellen

By Sophie 1 Reactie Feb 27, 2019 Algemeen Terug naar blog overzicht

Even voorstellen

Word weer blij met je huid!

Mijn naam is Sophie Bogaart. Ik ben de oprichter van FIE Huidkliniek en daarnaast ben ik graag jouw huidtherapeut. Kamp jij met een cosmedisch huidprobleem? Laat mij jou helpen en word weer blij met je huid!

Waarom Sophie en FIE?

Ik ben geboren in Heerde en woon sinds kort in Epe. Tijdens mijn eerdere loopbaan als doktersassistent en stages als huidtherapeut bij diverse zorginstellingen in en rondom Epe, voelde het daarom ook heel vertrouwd om in deze plaats FIE op te zetten.

“FIE is ontstaan vanuit een behoefte van patiënten en medici. Waar kan men terecht met huidaandoeningen zoals acne, littekens, vaten, pigment, beharing, huidveroudering en goedaardige huidtumoren in de eerstelijn gezondsheidszorg in Epe en omstreken? Huisartsen hebben onvoldoende tijd of zijn niet bij machte om deze huidaandoeningen te behandelen. Er bestaat een gat in de cosmedische huidzorg, dat roept om FIE!".

FIE staat voor Focus, Innovatie en Effect.

  • FOCUS omdat FIE huidtherapeutische zorg biedt in de eerstelijn gezondheidszorg en gespecialiseerd is in cosmedische huidzorg.

  • INNOVATIE omdat FIE de eerste Huidkliniek in Epe en omstreken is die cosmedische huidzorg levert met de nieuwste apparatuur, mileuvriendelijke huidproducten en actuele kennis.

  • EFFECT omdat FIE behandelingen uitvoert en huidproducten levert die ook echt iets doen, namelijk cosmedische huidaandoeningen verbeteren.

Wie is Sophie?

Ik ben als huidtherapeut altijd opzoek naar nieuwe ontwikkelingen in mijn vakgebied. Dit doe ik door het volgen van cursussen, congressen, het lezen van vakliteratuur of door zelf onderzoek uit te voeren. Zo heb ik tijdens mijn studie tot huidtherapeut een wetenschappelijk artikel geschreven in Australië. Benieuwd? Lees het artikel hier.

Tijdens mijn werkzaamheden in de kliniek van FIE houd ik van gezelligheid maar ook van professionaliteit. Mijn intakegesprekken bestaan uit een goed gesprek waarbij een kop thee of koffie wordt gedronken. Tijdens dit gesprek wil ik uiteraard weten met welke huidaandoening ik te maken heb, maar vind ik het nóg belangrijker om de persoon achter de huidaandoening te leren kennen. Op deze manier creëer ik direct een vertrouwensband. Vertrouwen vormt voor mij namelijk de basis in een effectief behandeltraject. Een huidaandoening verbeteren dat doen de patient en ik samen.

Wil je met mij kennismaken in de kliniek van FIE? Boek dan een intakegesprek. Heb je nog vragen? Stel deze gerust in het contactformulier.

Groetjes,

Sophie Huidtherapeut FIE

Reacties ( 1 )

  • Carla kreyzer⁶

    28 Aug 2023, 19:49

    Graag wil ik een afspraak maken voor een intakegesprek

Reageren:

Your email address will not be published. Required fields are marked *