Huidverjonging zonder botox

By Sophie nog geen reacties Feb 14, 2024 Nieuws Terug naar blog overzicht

Huidverjonging zonder botox

De wereld van laserbehandeling zit vol spannende nieuwe huidverjongingsopties. Dankzij innovatieve laserontharing en antiverouderingstechnologieën is het gemakkelijker dan ooit om er op je best uit te zien en je goed te voelen.

Aankomende maand kondigt FIE opnieuw en met trots aan de nieuwste lasertechnologie: Lumenis® ResurFX™. Een fractionele oplossing voor huidverjonging die resulteert in een stralende jonger uitziende huid.

Wat is het verschil tussen de ResurFX en non-fractionele lasers?

ResurFX

✨ lichte tot medium laserverjonging; behandeling van lichte kenmerken van aging zoals lichte sun spots, fijne lijntjes en rimpeltjes en vergroving huidstructuur; 🤍 perfect om resultaten van mesotherapie en/of TCA peeling te versterken of om resultaat van een ablatieve fractionele laser kuur te onderhouden;

⏰ korte hersteltijd (huid is veelal alleen wat warm en rood) “lunch-uur” behandeling;

💉 geen tot lichte topicale verdoving nodig;

💥 huid wordt sterk verwarmt dmv laser kanaaltjes zonder dat zij hierbij wordt verdampt -> geeft collageen stimulans en vermindert complicaties zoals infecties en pigmentverschillen.

Non fractionele lasers

✨ medium tot zware laserverjonging; behandeling van zware kenmerken van aging zoals diepe rimpels, huidverslapping, diepe sun spots;

🤍 perfect voor een tijdelijke verjongingskuur;

⏰ enkele weken hersteltijd (huid is rood/bruin, warm, gezwollen, gaat schilferen);

💉 lokale verdoving of lichte sedatie nodig;

💥 huid wordt in kanaaltjes verdampt -> geeft zeer sterke collageen stimulans.

Wil jij weten of de resurFX voor jou geschikt is? Laat dan een Observ meting uitvoeren bij ons in de kliniek. In maart beginnen we weer met deze fantastische behandeling.

Zijn laserbehandelingen veilig?

Zowel fractionele als niet-fractionele lasers zijn volkomen veilig, hoewel niet-fractionele behandelingen doorgaans invasiever zijn dan fractionele behandelingen (ResurFX). Voordat je een laserbehandeling plant, wordt er eerst een huidanalyse uitgevoerd d.m.v. de Observ 520x door een van onze huidtherapeuten. Op basis hiervan vindt er een adviesgesprek plaats zodat behandelverwachtingen en eventuele risico's die aan de behandeling verbonden zijn worden besproken.

Er zijn verschillende stappen die je moet nemen om je huid gezond en veilig te houden voor en na de laserbehandeling:

  • Vermijd bruinen of overmatige blootstelling aan de zon;
  • Vermijd parfum, make-up en andere mogelijke irriterende stoffen in het behandelgebied;
  • Vermijd het gebruik van aspirine en andere bloedverdunners;
  • Zoals elke medische procedure zijn ResurFX™-behandelingen niet voor iedereen geschikt. Je komt mogelijk niet in aanmerking voor laserbehandelingen als er een actieve infectie, een virus-, schimmel- of bacteriële ziekte, een inflammatoire huidaandoening of huidkanker is vastgesteld.

Probeer ResurFX™ bij Advanced Laser Clinic

Wil je weten of ResurFX™ geschikt voor jouw huid geschikt is? Aankomende maand (maart 2024) voeren we de behandelingen weer uit. Wij kunnen niet wachten om jou te laten zien wat de ResurFX voor je huid – en zelfvertrouwen – kan betekenen.

Boek hier een consult

IMG_3779.jpg

nog geen reacties

  • Nog geen opmerkingen

Reageren:

Your email address will not be published. Required fields are marked *