Zomer huid genot

Wil jij deze zomer genieten van een glanzende en egale huid? Laat die plakkerige foundations of door zweet brokkelende highlighter maar in de kast staan want FIE heeft een leuk cadeau voor jou!

Kies jij nu voor een chemische peeling kuur (4 stuks) dan krijg je 1 behandeling cadeau t.w.v. 85 euro of 120 euro! Deze actie geldt de HELE ZOMER (vanaf 21 juni t/m 23 september).

Wat is een chemische peeling?

Chemische peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit zuren die het vermogen hebben om dode huidcellen van de opperhuid (epidermis) te verweken waardoor deze sneller afschilferen. Hierdoor wordt de onderliggende huidlaag (dermis) gestimuleerd om nieuwe en gezonde huidcellen aan te maken. De huid wordt zichtbaar egaler en voelbaar gladder.

Chemische peelings hebben elk unieke eigenschappen. Er zijn peelings die ontstekingen uitdoven, de talgproductie remmen, pigmentvlekken verhelderen en zelfs de aanmaak van bindweefsel stimuleren. Daarom worden chemische peelings bij FIE ingezet bij acne, acnelittekens, zonschade, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpeltjes, grove poriën en het frisser maken van de huid.

Meer weten over een chemische peeling? Check hier de volledige behandelprocedure.

Let op: het ondergaan van een chemische peeling tijdens de zomermaanden vraagt om een nauwkeurig gebruik van een juiste antizonnebrandcrème. Laat je hierover goed informeren door de huidtherapeut van FIE.

Wil jij gebruik maken van deze leuke zomer actie? Boek hier een intakegesprek.

DSC05997.JPG

Groetjes,

Sophie Huidtherapeut FIE