Zonnetjesweek 2019

By Sophie nog geen reacties Apr 14, 2019 Skincare Terug naar blog overzicht

Zonnetjesweek 2019

Zonbescherming bij kids

Wat een leuk nieuws heb ik te melden! MAM's kinderopvang en FIE werken samen tijdens de jaarlijkse zonnetjesweek van 15 t/m 19 april. Deze week wordt georganiseerd door het nationale Huidfonds en staat volledig in het teken van zonbescherming bij kinderen van 0-13 jaar.

Wat staat er op de planning voor 2019?

Dit jaar houden we het compact. Om ouders te informeren is er een artikel geschreven over zonbescherming bij kinderen. Hierin wordt antwoord gegeven op belangrijke vragen die wij van ouders horen.

Want weet jij wat de zon schadelijk maakt? En waarom de kinderhuid extra kwetsbaar is voor zonbeschadiging? Ken jij de juiste zonbescherming? En weet jij hoe een zonnebrandcrème goed gebruikt moet worden? Of welke zonnebrandcrème je het beste kan gebruiken?

Ook is er een bericht uitgegaan in de MAM's WhatApp groep. Hierin worden handige tips gegeven over zonbescherming bij kinderen. Tips die de meeste mensen nog niet kennen!

Daarnaast zijn kinderen en ouders van harte welkom voor een kosteloos adviesgesprek bij FIE Huidkliniek. Hierbij wordt een persoonlijk plan gemaakt voor optimale zonbescherming.

En wat staat er op de planning voor 2020?

In 2020 willen MAM's kinderopvang en FIE het groter aanpakken. Dit betekent dat wij ook in het werkveld bezig gaan om zowel kinderen als ouders direct te benaderen. Hoe het programma er exact uit gaat zien blijft natuurlijk nog even geheim!

Benieuwd naar het artikel over zonbescherming bij kinderen? Check de website van MAM's kinderopvang of check haar Facebook.

Samenwerken met als doel een huidkankervrije generatie! Doe jij mee?

4_Website_header_Zonnetjesweek.jpg

Heb jij na het lezen van dit blogbericht nog vragen of wil jij een persoonlijk advies over zonbescherming? Vraag hier een kosteloos adviesgesprek aan.

Groetjes,

Sophie

Huidtherapeut FIE Huidkliniek

nog geen reacties

  • Nog geen opmerkingen

Reageren:

Your email address will not be published. Required fields are marked *